Καταλύματα στο ΚριαρίτσιRSS

Ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα στο Κριαρίτσι Χαλκιδικής.

Το Κριαρίτσι είναι ένας μικρός οικισμός και μια από τις ομορφότερες ακτές στη περιοχή της Συκιάς στη χερσόνησο της Σιθωνίας στη Χαλκιδική.

Βρίσκετε ανάμεσα στη Συκιά και στο Καλαμίτσι στην ανατολική πλευρά της Σιθωνίας και απέχει περίπου τρια χιλιόμετρα από τον κεντρικό δρόμο.

Είναι μια από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Χαλκιδικής και απεναντί της υπάρχουν τα μικρά νησάκια , Αχινοί , Πεταλίδες και Σκέπες, και αν ο καιρός είναι καθαρός τις πρωινές ώρες μπορείτε να δείτε το νησί της Λήμνου και τον Αι Στράτη.

Hide map
River Rooms

River Rooms Featured

0 reviews
Ακτή Κριαριτσι, , , , 63072

Καλώς ήρθατε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια River Rooms στην Ακτή Κριαρίτσι στη Σιθωνία Χαλκιδικης. Θα μας βρείτε μόλις 150 μέτρα από την παραλία σε ενα όμορφο και φροντισμένο περιβάλλον με περιφραγμένη αυλή και προστατευμενο πάρκινγκ.Διαθέτουμε 5 νεόχτιστα σ ...

Studios Μαριάνα
0 reviews
Ακτή Κριαρίτσι, , , , 63072

Καλώς ήρθατε στο Κριαρίτσι και στα Studios Mariana Στην ακτή Κριαρίτσι στη Σιθωνία Χαλκιδικής, θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαριάνα να σας περιμένουν μπροστά στη παραλία και με θέα το Άγιο όρος. Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από ένα διόροφο κτ ...